Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Medaljer og pins

Medaljer eller pins med egen logo og skrift er noe som løfter premiebordet! Stili Profil tilbyr gode muligheter til å lage sin egen medalje eller pins. Vi har ikke én medalje på lager, men produserer alltid ut fra kundens ønsker og behov. Stili Profil bestiller rett fra vår fabrikk i Asia uten mellomledd, og du er derfor sikret gode betingelser.

Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan lage av metallmerker. Du kan velge mellom forskjellige tykkelser, kvaliteter, farger, preg, størrelser, utforming og et bredt spekter av festeanordninger og bånd. Merkene kan f.eks benyttes som medaljer, pins, slipsnåler, mansjettknapper, beltespenner, metallmerker til vandrerstaver/hatter, bokmerke og mye mer.

Fortell oss hva du ønsker, så hjelper vi deg gjerne med et enkelt design på medaljer og metallmerker.

Ta gjerne en titt i bildealbumet for å se noe av det vi har laget tidligere [klikk her...]

Våre priser tåler sammenligning med de fleste firmaer i Norge! Ta kontakt for et godt pristilbud. Beregn ca. 4 ukers leveringstid på pins og medaljer.

bilde

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn